ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ


Καλώς ήλθατε στο Travelnote! Αφήστε μας να σχεδιάσουμε το ταξίδι σας. Προσφέρουμε ταξίδια φτιαγμένα στα μέτρα σας, εταιρικά events, εκδρομές για ski στις Άλπεις, καλοκαιρινές αποδράσεις. Το γραφείο μας ειδικεύεται στην περιοχή των Άλπεων προσφέροντας αποκλειστικά πακέτα σε μοναδικούς προορισμούς. Επιθυμούμε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες 7 μέρες την εβδομάδα, 365 μέρες το χρόνο, με γνώμονα την αξιοπιστία, την άμεση εξυπηρέτηση και τη μοναδικότητα.

Why Choose Us


Η ΟΜΑΔΑ

Η δύναμη κάθε εταιρείας είναι ακριβώς αυτή που της δίνει η ομάδα της! Η εμπειρία μας, η γνώση μας και το πάθος μας για ταξίδια, διασφαλίζει εξαιρετικές υπηρεσίες για τους πελάτες, αλλά και τους συνεργάτες μας. Είμαστε εδώ για να αναλάβουμε κάθε μικρή λεπτομέρεια, η οποία είναι απαραίτητη, για την επιτυχία  των διακοπών σας ή των επαγγελματικών σας ταξιδιών καθώς και να παρέχουμε όλα εκείνα που κάνουν μια ταξιδιωτική εμπειρία αξέχαστη!

ΤΟ ΟΝΟΜΑ

Travelnote, δηλαδή σημειώσεις ταξιδίου. Το όνομα προέκυψε ως το ιδανικό για να περιγράψει την ποικιλία των παρεχόμενων υπηρεσιών. Κρατάμε σημειώσεις όταν σχεδιάζουμε ένα ρομαντικό ή οικογενειακό ταξίδι, κρατάμε, επίσης, σημειώσεις όταν σκεφτόμαστε μια απόδραση του σαββατοκύριακου, κρατάμε σημειώσεις όταν οργανώνουμε ένα επιχειρηματικό συνέδριο και, φυσικά, κρατάμε σημειώσεις όταν σκοπεύουμε να επισκεφτούμε μια πόλη για πρώτη φορά. Από εδώ και πέρα, κρατάμε εμείς τις σημείωσεις του ταξιδιού σας!

Ο ΣΚΟΠΟΣ

Σκοπός μας είναι να σχεδιάσουμε το ταξίδι σας με την εμπειρία του επαγγελματία και την διάθεση του νέου. Για ερωτήσεις, σχόλια και διευκρινίσεις επικοινωνήστε μαζί μας τώρα.